EXHAUST RAC CRF1100L ADV

16,280 kr inkl. moms

Akrapovic avgassystem RAC för CRF1100L ADV är designat för att öka effekten och förbättra ljudet, vilket ger en optimal körupplevelse på gatan. Perfekt för stadskörning och motorvägar.

Normal leveranstid från leverantör: 4-7 dagar.

I lager hos leverantör

Artikelnr: 18102811 Kategori:

Beskrivning

Högpresterande Avgassystem RAC för CRF1100L ADV

Akrapovic avgassystem RAC för Honda CRF1100L ADV är det perfekta valet för förare som vill maximera sin streetkörning. Designat för att förbättra både prestanda och körglädje, passar detta avgassystem perfekt för motorcykeln när du cruisar genom staden eller på motorvägen. Med fokus på att optimera gasflödet erbjuder detta system en markant ökning av effekt och vridmoment, vilket gör din körning smidigare och mer responsiv.

Ökad Effekt och Smidig Prestanda

Akrapovic RAC avgassystem ökar din CRF1100L ADV totala effekt och vridmoment. Genom att minska motståndet i avgasflödet, upplever du en kraftfull acceleration. Denna förbättring gör att motorcykeln svarar snabbare och ger en mer dynamisk körupplevelse, oavsett om du navigerar genom stads trafik eller kör på öppna vägar. Känn skillnaden när du trycker på gasen, och njut av en motorcykel som verkligen levererar.

Raffinerad Ljudupplevelse

En av de mest tilltalande aspekterna av Akrapovic avgassystem RAC är ljudet det producerar. Det ger en djup och sportig ton som förstärker din körning och ger en känsla av kraft och kontroll. Med detta avgassystem kan du vara säker på att din CRF1100L ADV inte bara ser bra ut, utan också låter fantastiskt.

Enkel Installation för Snabb Användning

Akrapovic avgassystem RAC är även enkelt att installera. Det är utformat för att passa perfekt på din CRF1100L ADV, så du behöver inte vara expert för att montera det. Med lättförståeliga instruktioner och allt du behöver för installationen inkluderat, kan du snabbt komma ut på vägarna.

Utforska Fler Avgassystem Street

Vill du se fler alternativ för din motorcykel? Kolla in vårt utbud av avgassystem street och hitta det perfekta systemet som passar din körstil.

Ytterligare information

Vikt 7,240 kg
Dimensioner 875,000 × 312,000 × 275,000 cm
Tillverkare

Typ