EXHAUST RAC SS/TI GSX13R

24,636 kr inkl. moms

Exhaust RAC SS/TI GSX13R från Akrapovic är designat för att maximera prestanda och förbättra ljudet på din Suzuki GSX-R. Tillverkad i rostfritt stål och titan för hållbarhet och låg vikt.

Normal leveranstid från leverantör: 4-7 dagar

I lager hos leverantör

Artikelnr: 18102873 Kategori:

Beskrivning

Exhaust RAC SS/TI GSX13R – Prestanda för din Suzuki GSX-R

När det gäller att maximera prestandan hos din Suzuki GSX-R, är Exhaust RAC SS/TI GSX13R från Akrapovic det perfekta valet. Detta avgassystem är utvecklat för att ge din motorcykel en betydande uppgradering när det gäller både effekt och ljud. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål (SS) och titan (TI), ger det dig inte bara förbättrad prestanda, utan också en låg vikt och en hållbar konstruktion som står emot både tid och väder.

Lättare och Snabbare

En av de stora fördelarna med Exhaust RAC SS/TI GSX13R är dess lätta konstruktion, vilket minskar totalvikten på din motorcykel. Detta gör den mer manövrerbar och ger snabbare acceleration, särskilt vid höga hastigheter. Den förbättrade aerodynamiken bidrar till att reducera motståndet och optimera effekten, vilket gör att du kan få ut det mesta av varje körning, oavsett om du är på banan eller ute på vägarna.

Förbättrad Ljudupplevelse

Akrapovic är kända för att leverera ett kraftfullt, sportigt ljud, och Exhaust RAC SS/TI GSX13R är inget undantag. Den noggranna designen av detta system säkerställer att din GSX-R får ett djupt, mullrande ljud som matchar dess aggressiva prestanda. Samtidigt minimerar systemet ljuddämpningen på ett sätt som förbättrar ljudets karaktär utan att överskrida bullerreglerna.

Hållbarhet och Kvalitet

Tillverkat av rostfritt stål och titan är detta system inte bara lätt, utan också extremt hållbart. Akrapovic har noggrant utformat detta avgassystem för att tåla påfrestningarna från både hård körning och väderförhållanden. Med rätt skötsel kan du vara säker på att ditt avgassystem håller länge och fortsätter att leverera samma höga prestanda över tid.

Utforska Fler Avgassystem

För fler högpresterande avgassystem som är perfekta för både gatan och tävlingsbanan, besök vårt sortiment av komplettaavgassystem för street-motorcyklar. Här hittar du ett brett urval av avgassystem från Akrapovic och andra ledande varumärken för din motorcykel.

Ytterligare information

Vikt 8,198 kg
Dimensioner 720,000 × 390,000 × 360,000 cm
Tillverkare

Typ