EXHAUST RACE SS/CF G310R

14,056 kr inkl. moms

Racing avgassystem SS/CF för BMW G310R från Akrapovic erbjuder både förbättrad prestanda och stil, tack vare sin kombination av rostfritt stål och kolfiber. Det lätta materialet ger bättre acceleration och ett mer aggressivt motorljud.

Normal leveranstid från leverantör: 4-7 dagar

I lager hos leverantör

Artikelnr: 18103054 Kategori:

Beskrivning

Racing Avgassystem SS/CF för BMW G310R – Prestanda och Kvalitet från Akrapovic

Uppgradera din BMW G310R med Racing avgassystem SS/CF, en högkvalitativ produkt från Akrapovic, känd för sin topprestanda och hållbarhet. Tillverkat i rostfritt stål och kolfiber, kombinerar detta avgassystem både stil och funktion. Det är designat för att ge dig en bättre körupplevelse, med förbättrad effekt, acceleration och ett kraftfullare ljud som verkligen gör att din motorcykel sticker ut på vägen.

Lätt och Slitstarkt Material för Optimal Prestanda

Med sin kombination av rostfritt stål och kolfiber, är detta Akrapovic-system lätt och slitstarkt. Det minskar vikten avsevärt jämfört med originalavgassystemet, vilket förbättrar både hantering och prestanda. Den lägre vikten gör att du får snabbare acceleration och smidigare köregenskaper. Dessutom är kolfiberdetaljerna inte bara estetiskt tilltalande, utan även värmebeständiga och hållbara.

Förbättrad Effekt och Unikt Ljud

Detta Racing avgassystem ger ökat hästkraftantal och förbättrad gasrespons, vilket gör att du får ut mer kraft ur din G310R. Det bidrar också till ett djupare och mer aggressivt motorljud, vilket är ett signum för Akrapovic-produkter. Oavsett om du kör i stadstrafik eller på landsväg kommer detta avgassystem att ge en märkbar förbättring i din körning.

Enkel Installation och Akrapovic Kvalitet

Akrapovic avgassystem SS/CF är enkelt att installera och kräver inga stora modifieringar på din motorcykel. Det är designat för BMW G310R och erbjuder en skräddarsydd passform. Med Akrapovic får du en produkt som kombinerar hög prestanda, lång hållbarhet och en stilren design – ett måste för varje seriös förare.

Upptäck fler avgassystem och förbättra din motorcykels prestanda i vår kategori för kompletta avgassystem för street.

Ytterligare information

Vikt 6,940 kg
Dimensioner 720,000 × 335,000 × 280,000 cm
Tillverkare

Typ